Vakt och båtplatskö

Bokning av vaktnatt 2023
Bokningen för vaktpassen i BAS startar kl 14:00 den 1 januari 2023.
Tillsvidare går det bara att logga in på  BAS via BankID – ditt fullständiga personnummer måste då vara registrerat hos oss.  Om inte, maila oss:  obk@oregrund.nu

För att komma fram till Vaktnattsschemat när du loggat in i BAS går du via scheman i övre grå raden, väljer Nattvakt 2023, och sedan månad i rullgardinsmenyn och trycker Sök till höger. Sedan trycker du på texten boka på aktuell dag och ditt pass blir registrerat.
Det går också bra att maila in önskemål om nattvakt så bokar Anne Lie in när hon är på plats. Eller ring under öppettiderna.

Observera att du endast kan boka in dig själv, önskar du ha med dig någon på ditt pass, bokar du ditt medlemsnummer dubbelt och skriver en kommentar i fältet till höger vem du kommer gå passet med. Önskar du gå med en annan medlem skriv namn och medlemsnummer.
Bokningen stängs 15 mars, efter det blir du som inte bokat själv, tilldelad ett pass.
Du kan också boka ditt pass genom att ringa till kansliet, 0173-31160 under öppettiderna.

Kö för en tillfällig båtplats
Du som står i kö till en fast båtplats kan också ställa dig i kö för en tillfällig båtplats nästa säsong.Bokningen öppnar den 1:a januari kl 14:00 genom att du mailar till obk@oregrund.nu och som ämne anger ”Tillfällig båtplats”I mailet skriver du endast ditt namn och medlemsnummer. Bokningar innan kl 14:00 hamnar sist på den dagen i köordningen.
Vi fördelar fasta och tillfälliga platser löpande. Du kommer att kontaktas av Birgitta, vår Båtplatsansvariga.

Du som ej kommer att nyttja din båtplats nästa säsong!
Du har som båtplatsinnehavare rätt att avstå din båtplats under 1 år.
Meddela kansliet snarast, om du vet att du ej kommer nyttja din plats.Gör det före 1 april för att få tillbaka din avgift.
Vi hyr då ut din plats som en tillfällig plats.
Det är absolut förbjudet att själv hyra ut sin båtplats i andra hand.